Vam néixer fa 40 anys a Veneçuela, on desenvolupem projectes habitacionals de gran envergadura, amb la construcció de més de 15 mil habitatges per a la comunitat veneçolana. L'any 2011 vam iniciar operacions a Costa Rica i Espanya, on actualment estem desenvolupant nous projectes habitacionals.

Atenent les necessitats de la societat, la prioritat d'Immobiliària Construreal ha estat la creació d'habitatges d'interès social en forma d'urbanismes que brinden a la població projectes residencials de manera integral i milloren la qualitat de vida.

D'aquesta manera, es van crear projectes i construccions d'habitatges, centres comercials, obres recreacionals, residencials, educatives, culturals i esportives.


Rostik Group

Havent nascut a Veneçuela el 1981, el Grup s'ha desenvolupat especialment a Rússia i Europa.

Durant aquests 36 anys s'ha especialitzat en desenvolupar marques pròpies i col·laborar i llançar en diferents mercats marques internacionals.

Entre elles: llançament al mercat de l'ex USSR a Kodak amb tots els seus productes i serveis; desenvolupament de la primera cadena de restaurants de servei ràpid ROSTIK'S que després va ser convertida en KFC.

Actualment participa en projectes d'inversió en diferents parts del món.

rosinter_logo-engl-2006
corpestate_bordo100
karlson_t_eng
logorg_engl