Vida a Montgat

Montgat compta amb dos quilòmetres de sorra i tres platges, Pla de Montgat, Sant Joan i Les Moreres, dividides per un promontori rocós anomenat la Caleta de Montgat. En elles, el mar llueix d'un blau intens en els dies assolellats on es poden practicar wakerboard, wakeskate, pàdel surf i altres esports.

Compta amb tots els serveis: supermercats, restauració, petits comerços, jardins d'infants, col·legis públics i instituts privats, transports públics i, a més, en el nou desenvolupament s'hi inclourà una gran zona verda.

Viure al tocar del mar


Paradis del Mar

Paradis del Mar Residences, per la seva proximitat al mar, fa que l'accés a les platges sigui tan senzill com sortir de casa i plantar el para-sol.

Paradis del Mar es troba localitzada a Montgat, província de Barcelona, concretament en un dels carrers referents de la ciutat, Carrer de Ramón i Cajal 19. «Paradis del Mar» Residences forma part d'un gran desenvolupament a la zona, que donarà una transformació urbanística al lloc.


Apartaments d'1, 2, 3 i 4 habitacions

Sabem que cada família és diferent, i per aquest motiu s'han dissenyat apartaments d'1, 2, 3 i 4 habitacions, a més de fantàstics pisos de 4 habitacions amb àmplies terrasses.

Piscina exclusiva

Una piscina espectacular perquè els nostres residents tinguin l'oportunitat de relaxar-se, prendre el sol i gaudir dels dies assolellats de Montgat.

Gimnàs VIP

Còmode i segur, vostè disposarà d'un gimnàs amb màquines cardiovasculars, pesos i equips per a Cross Fit per a l'ús dels nostres residents de Paradis Del Mar.

Centre de negocis

Sala de reunions per a treballar amb facilitats d'Internet o per a aquells que vulguin gaudir amb els seus amics d'un bon partit de futbol amb una súper TV en comoditats exclusives.

Cafè Social - Gourmet

Per aquells dies en què decideixin compartir moments únics amb amics, família o simplement gaudir d'un bon llibre amb un meravellós Cafè Gourmet.

PARC I JARDÍ D'INFANTS

Un parc infantil totalment equipat. Totalment dedicat als consentits de la llar. Un lloc especial de sana diversió i entreteniment per compartir en família.